Loveland

Loveland

0.00

Loveland is al jaren bezig met het intensiveren van haar duurzaamheidsbeleid. Op dit moment zijn wij bezig om voor onze festivals het duurzaamheidskeurmerk van FutureProofFestival te behalen.

Lees meer »

Add To Cart

Loveland

Loveland is al jaren bezig met het intensiveren van haar duurzaamheidsbeleid. Op dit moment zijn wij bezig om voor onze festivals het duurzaamheidskeurmerk van FutureProofFestival te behalen. Het is goed dat gemeente, organisatoren, toeleveranciers en andere betrokken partijen samen optrekken om evenementen te verduurzamen, zo ook op het gebied van plastic.

 Loveland is zich bewust van de grote mate van plastic gebruik in de wereld en de (negatieve) impact dat dit heeft op de onze aarde. Wij zijn graag onderdeel van Plastic Promise, want samen sta je sterk! Een monostroom van RPET creëren, staat bij ons op één. Daarnaast vinden wij bewustwording realiseren bij bezoekers, personeel en toeleveranciers een belangrijk speerpunt.

Wij streven ernaar om binnen een aantal jaren het gebruik van wegwerpplastic met zeker 50% te reduceren en daarnaast enkel nog gebruik te maken van RPET. Wanneer we gezamenlijk met branchegenoten een zuivere recyclebare monostroom kunnen realiseren, zal dit enorme positieve impact hebben op de mate van vervuiling.