Loveland

Loveland

0.00

Loveland is in 2004 begonnen met haar duurzaamheidsbeleid en heeft daarmee in 2005 meteen het Bronze Label behaald. Afgelopen jaar werd hier het keurmerk ‘Future Proof Festival’ aan toegevoegd.

Lees meer »

Add To Cart

Loveland is in 2004 begonnen met haar duurzaamheidsbeleid en heeft daarmee in 2005 meteen het Bronze Label behaald. Afgelopen jaar werd hier het keurmerk ‘Future Proof Festival’ aan toegevoegd. De organisatie vindt het daarbij extra belangrijk dat gemeente, organisatoren, leveranciers en andere betrokken partijen nu samen optrekken om het gebruik van plastic aan te pakken.
 
Door het creëren van een ‘monostroom' van RPET, R(ecyclebaar) PET plastic, wordt recycling van alle bekers en flessen op de evenementen mogelijk.
Met de huidige voortgang gaat in 2020 zeker 80% van het wegwerpplastic op onze evenementen hoogwaardig gerecycled worden. Daarbij wordt een slag om de arm gehouden want de interne doelstelling is gewoon die 100% halen. Met deze belofte neemt de organisatie dan ook deel aan de Plastic Promise; samen sta je immers sterk.