ABInBev

ABInBev

0.00

Passie voor bier, kwaliteit en verantwoordelijkheid. Daar staan we voor. Als brouwer zijn we afhankelijk van natuurlijke ingrediënten en begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een schoon en gezond milieu en klimaat zijn.

Lees verder »

Add To Cart

Passie voor bier, kwaliteit en verantwoordelijkheid. Daar staan we voor. Als brouwer zijn we afhankelijk van natuurlijke ingrediënten en begrijpen we als geen ander hoe belangrijk een schoon en gezond milieu en klimaat zijn. Daarom investeren we in duurzaamheid, bij alles wat we doen. En we gaan versnellen. Zodat onze bieren ook in de komende 100 jaar mensen blijven samenbrengen.

Met onze promise stellen we tussentijdse doelen op weg naar onze ambitieuze wereldwijde 2025 duurzaamheidsdoelstellingen. AB InBev Nederland committeert zich om in 2021:

  • Zoveel mogelijk herbruikbare bekers op festivals te gebruiken of anders 100% recyclebare bekers;

  • In onze brouwerijen en kantoren geen plastic bekers, bordjes en andere wegwerpplastic te gebruiken;

  • Zwerfafval uit te bannen, door te blijven investeren in een landelijke zwerfafval brede aanpak voor positieve gedragsverandering (aandeel blik in zwerfafval is zo’n 5%) en waar mogelijk onze biermerken in te zetten voor extra bewustwording;

  • Op schema te zijn om in 2025 100% van onze verpakkingen circulair te laten zijn (dat wil zeggen herbruikbaar of 100% recyclebaar of voor meer dan 50% bestaand uit gerecycled materiaal); -

  • Een recyclingspercentage van >99% van restromen en afval na te streven in onze brouwerijen.