Grolsch

Grolsch

0.00

Koninklijke Grolsch heeft een ambitieus duurzaamheidsbeleid waarin circulaire verpakkingen en de energietransitie een belangrijke focus zijn. De ‘plastic promise’ van Grolsch is dat wij eind 2020 nagenoeg alle evenementen en festivals die wij actief sponsoren met onze merken, kunnen voorzien van zogenaamde circulaire drinkbekers. Lees verder »

Add To Cart

Koninklijke Grolsch heeft een ambitieus duurzaamheidsbeleid waarin circulaire verpakkingen en de energietransitie een belangrijke focus zijn. De ‘plastic promise’ van Grolsch is dat wij eind 2020 nagenoeg alle evenementen en festivals die wij actief sponsoren met onze merken, kunnen voorzien van zogenaamde circulaire drinkbekers. Dat wil zeggen dat Grolsch er naar zal streven om zoveel mogelijk evenementen en festivals te kunnen voorzien van circulaire drinkbekers mits dit vanuit de festival organisatie gewenst is en op de juiste manier geïmplementeerd kan worden op het festival. Hiermee heeft Grolsch als doel om de hoeveelheid plastic wegwerpbekers maximaal te reduceren, bij te dragen aan een schoner festivalterrein én het verder verbeteren van de festivalervaring van de bezoeker.

Wij willen dit realiseren door;

 - Zoveel mogelijk van onze festivals te ondersteunen en aan te moedigen om met hard cup bekers te gaan werken

Onze hard cup partner een cruciale rol te laten spelen in het ondersteunen en informeren van onze festival partners ten aanzien van het implementeren van een goed werkend statiegeld systeem voor uitgeven en innemen van de hard cups

Nauw  samen te werken met de juiste stakeholders binnen de industrie (o.a. Green Events en overige (dranken) partners)