DeFabrique Evenementen

DeFabrique Evenementen

0.00

Eind 2019 heeft DeFabrique Evenementen minstens 80% van haar single-use plastics geëlimineerd of vervangen door duurzamere alternatieven.

Lees meer »

Add To Cart

Eind 2019 heeft DeFabrique Evenementen minstens 80% van haar single-use plastics geëlimineerd of vervangen door duurzamere alternatieven. 

DeFabrique Evenementen organiseert en faciliteert evenementen in een karakteristieke mengvoederfabriek, die is herbestemd tot evenementenlocatie met moderne faciliteiten. We zijn een familiebedrijf en stellen daarom als prioriteit om te ondernemen voor toekomstige generaties. De enige manier om dit te doen is om op heel actieve manier bij te dragen aan een duurzamere wereld. We zijn al langere tijd bezig om onze organisatie te verduurzamen, maar dit kan nog op veel grotere schaal.

Vandaar dat we onszelf als doel hebben gesteld om eind 2019 minstens 80% van onze single-use plastics geëlimineerd te hebben. Onze concrete doelstellingen hiervoor zijn de volgende:

  • Eind 2019 hebben wij afscheid genomen van minstens 80% van ons single-use plastic, en hebben we deze producten vervangen door duurzamere alternatieven.

  • Eind 2019 zijn wij met een team van slimme koppen en leveranciers om tafel gegaan, om samen te brainstormen over duurzamer verpakkingsmateriaal. Als resultaat stemmen leveranciers ermee in om op korte termijn over te gaan op duurzamere verpakkingen.

  • Eind 2020 hebben we een succesvol afvalscheidingssysteem opgezet, waarbij we het resterende (plastic) afval efficiënt kunnen scheiden. Dit systeem zorgt ervoor dat het onze medewerkers en gasten makkelijk wordt gemaakt om hun afval op evenementen te kunnen scheiden.