Eerste stappen gezet tijdens workshop circulaire drinkbekers

Stakeholderbijeenkomst hardcups systeem festivals.175.jpg

De eerste bijeenkomst voor circulaire drinkbekers op evenementen werd bijgewoond door 30 bedrijven en 56 deelnemers. In verschillende workshops werd gekeken naar de mogelijkheden voor herbruikbare én recyclebare drinkbekers op evenementen. Een uniek en belangrijk samenkomen, want het komt niet vaak voor dat professionals uit de evenementenindustrie de handen ineen slaan met één gemeenschappelijk doel.

 Bij onderwerpen als deze is een goede samenwerking essentieel, want samen komen we tot ideeën en helpen we elkaar om de nodige stappen te zetten in het verduurzamen van onze evenementen. Een eerste belangrijke stap richting circulaire drinkbekers op evenementen is gezet.

Mark Vrolings